Woningcorporaties

Duurzame warmte voor jouw woningcorporatie? InWarmte helpt je bij het onderhoud en de monitoring!

Wat we voor jou kunnen doen

Heb je al een aantal WKO-installatie(s) en maak je dus al gebruik van duurzame warmte? InWarmte helpt jou om je installatie optimaal te laten werken.

In het kort:

InWarmte zorgt er samen met jou voor dat jouw bewoners comfortabel warm wonen. Wij zorgen onder andere voor:

  • Technisch onderhoud en beheer
  • Monitoring en optimalisering
  • Contractering
  • Energie-inkoop
  • Klantenservice
  • 24/7 helpdesk
  • Klantenadministratie- en facturatie

Asset manager

Ben je zelf eigenaar van het systeem en wil je dit ook zo houden? InWarmte kijkt met je mee en helpt je om jouw WKO op een juiste manier te onderhouden. Hierdoor hoef je niet overal zelf aan te denken, maar helpt InWarmte je. Zo monitoren en optimaliseren we jouw installatie, zodat deze altijd optimaal werkt. Daarnaast zorgen we dat alle contracten en verzekeringen op orde zijn. Daarnaast kunnen we ook de dienstverlening voor je uit handen nemen.

Asset owner

Heb je een WKO-installatie, maar wil je deze niet zelf onderhouden. InWarmte kan jouw installatie ook van je overnemen. Zo kun je wel gebruikmaken van duurzame warmte, maar zorgen wij voor het onderhoud en beheer, de energie-inkoop en alle contracten. We blijven je installatie monitoren en optimaliseren en zorgen dus ook voor de strategie en het beleid.

Ontwikkeling

Heb je nog geen warmte-en-koude-installatie en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Samen beslissen we wat het beste bij jouw project past. We voeren studies uit en regelen de ontwikkeling en financiering van jouw WKO-systeem, zodat jij altijd verzekerd bent van duurzame warmte.

Volgende stap: dienstverlening

Naast de techniek, kunnen we ook de dienstverlening voor je verzorgen. Zo kun je zelf je WKO-installatie beheren, maar de klantenservice en administratie uitbesteden aan InWarmte. Wij voor een klantenservice die altijd bereikbaar is en we verzorgen de klantenadministratie. Jouw bewoners krijgen toegang tot ons klantenportaal, zodat zij altijd hun energieverbruik in kunnen zien. Zo weet jij zeker dat je klanten comfortabel warm wonen.

Bekijk hier al onze diensten

Naar diensten

 

Benieuwd wat InWarmte voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Contact