Vacature Allround medewerker klantenservice (junior/medior, 32-40 uur)

We zijn op zoek naar een klantvriendelijke collega die onze belangrijkste stakeholders, onze klanten, verder kan helpen. Het is daarbij belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren, overzicht bewaart, de juiste mensen op tijd weet te betrekken en ervoor kan zorgen dat alles vanaf de oplevering tot aan de facturatie vlekkeloos verloopt.

Over InWarmte

InWarmte is een jong warmtebedrijf dat lokale duurzame warmte, koude en warm tapwater levert aan ca. 4500+ huishoudens en klein zakelijke aansluitingen in Nederland. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we zelf projecten of werken we samen met lokale initiatieven, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. We leveren de duurzame warmte uit WKO’s, warmtepompen en zonne-energiesystemen.

De functie

We zijn op zoek naar een nieuwe klantvriendelijke collega die zelfstandig projecten kan inrichten en kan coördineren. Het is daarbij belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren, overzicht bewaart, de juiste mensen op tijd weet te betrekken en ervoor kan zorgen dat alles vanaf de oplevering tot aan de facturatie vlekkeloos verloopt.

Je taken zijn primair gericht op de klanten van het warmtebedrijf, maar het kan zijn dat we jouw talenten (bijv. communicatie of financiën) graag ook op andere gebieden binnen de Groep InEnergie inzetten.

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek met leuke, enthousiaste en behulpzame collega’s. Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter waarin iedereen zijn/haar eigen plek invult om zodoende gezamenlijk onze doelen te bereiken. We maken het verschil door buiten onze organisatie betrouwbare partnerschappen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over warmteoplossingen. Zo kan jij jouw functie zelf inrichten en stappen in projecten van begin tot eind vormgeven.

Hoofdtaken
 • Het beantwoorden van klantvragen en het onderhouden van relaties met onderhoudsmaatschappijen
 • Het uitvoeren van controles op meterstanden, verhuizingen en contracten
 • Inrichten van nieuwe projecten in onze klantenservice processen
 • Communiceren naar klanten over tarieven, onderhoud of verbruiksupdates
 • Ondersteunen bij financiële administratie, zoals controleren van jaarfacturen of opvolging van openstaande debiteuren
 • Ondersteunen bij het verder ontwikkelen van ons klantenportaal

 

Functie-eisen
 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Pré: ervaring bij organisatie met een technische achtergrond
 • Pré: ervaring in de energiesector

 

Organisatie

Als Allround medewerker klantenservice werk je samen met en rapporteert je aan de directie. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. We zijn een kleine organisatie met ca. 20 man waardoor de lijntjes kort zijn en keuzes snel gemaakt worden. 

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over de functie? Stuur je vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inenergie.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.