Vacature Allround medewerker klantenservice (junior/medior, 32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker klantenservice. We zoeken iemand die graag klanten verder helpt en enthousiast wordt om zelfstandig uiteenlopende klantenservice taken op te pakken.

Over InWarmte

InWarmte is een jong warmtebedrijf dat lokale duurzame warmte, koude en warm tapwater levert aan ca. 4500+ huishoudens en klein zakelijke aansluitingen in Nederland. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we zelf projecten of werken we samen met lokale initiatieven, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. We leveren de duurzame warmte uit WKO’s, warmtepompen en zonne-energiesystemen.

De functie

We zijn op zoek naar een nieuwe klantvriendelijke collega die zelfstandig projecten kan inrichten en kan coördineren. Het is daarbij belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren, overzicht bewaart, de juiste mensen op tijd weet te betrekken en ervoor kan zorgen dat alles vanaf de oplevering tot aan de facturatie vlekkeloos verloopt.

Je taken zijn primair gericht op het warmtebedrijf, maar het kan zijn dat we jouw talenten (bijv. communicatie of financiën) ook op andere gebieden binnen de Groep InEnergie in kunnen zetten.

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek (met leuke collega’s!). Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. We maken het verschil door samenwerkingen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw functie eigen te maken. Kortom, een functie met een gevarieerd takenpakket, waar ruimte is voor groei en ontwikkeling en waar initiatief enorm gewaardeerd wordt.

Hoofdtaken
 • Het beantwoorden van klantvragen en het onderhouden van relaties met onderhoudsmaatschappijen
 • Het uitvoeren van controles op meterstanden, verhuizingen en contracten
 • Inrichten van nieuwe projecten in onze klantenservice processen
 • Communiceren naar klanten over tarieven, onderhoud of verbruiksupdates
 • Ondersteunen bij financiële administratie, zoals controleren van jaarfacturen of opvolging van openstaande debiteuren
 • Ondersteunen bij het verder ontwikkelen van ons klantenportaal

 

Functie-eisen
 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Pré: ervaring bij organisatie met een technische achtergrond
 • Pré: ervaring in de energiesector

 

Organisatie

Als Allround medewerker klantenservice zal je in dienst komen bij InEnergie en werk uitvoeren voor InWarmte. Je rapporteert direct aan de directie en werkt op ons kantoor in Utrecht.

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over de functie? Stuur je vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inenergie.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.