Vacature Coördinator Duurzame Warmteprojecten (32-40 uur)

Voor InWarmte zoeken we een enthousiaste professional die ons kan ondersteunen in de acquisitie- en ontwikkelingsfase van onze duurzame energieprojecten. Met jouw organisatorisch talent ben je het interne aanspreekpunt voor de coördinatie van de lokale warmteprojecten die we samen ontwikkelen.

Duurzame warmteprojecten

InWarmte levert lokale duurzame warmte en koude. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we duurzame energie-installaties. Voor onze opdrachtgevers, veelal gebouweigenaren of ontwikkelaars, zoeken we uit waar hun behoefte ligt. Dit kan betekenen dat we een nieuwe opwekinstallatie bouwen, een bestaand energiesysteem overnemen, optimalisaties uitvoeren, energie inkopen, het contractbeheer uitvoeren of de klantadministratie overnemen.

De afgelopen jaren hebben we tientallen warmteprojecten opgebouwd en nu leveren we duurzame warmte en koude aan ca. 6000+ huishoudens en meerdere zakelijke klanten. Dit doen we altijd met het idee om duurzame resultaten te behalen voor alle belanghebbenden; niet alleen voor de warmteleverancier of de ontwikkelaar, maar ook voor de vastgoedeigenaar, de installateur, de onderhoudspartij en natuurlijk voor de eindgebruiker.

De functie

De coördinatie van nieuwe ontwikkelprojecten willen we zo soepel mogelijk laten verlopen. Omdat we doorgroeien, zoeken we naar een collega die ons kan ondersteunen bij het intern coördineren van deze warmteprojecten. In deze rol ben je een spin in het web: je bewaart overzicht, je organiseert en je bent een aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgevers.

Kom jij ons team versterken? Kun je goed organiseren en overzicht bewaren? Stel je de juiste prioriteiten als deadlines voor aanbestedingen of aanbiedingen dichterbij komen? Heb je sociale vaardigheden om een aanspreekpunt te zijn voor vragen van collega’s en opdrachtgevers? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een inspirerende werkomgeving met leuke, enthousiaste en behulpzame collega’s. Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter waarin iedereen zijn/haar eigen plek invult om gezamenlijk onze doelen te bereiken. We maken het verschil door buiten onze organisatie betrouwbare partnerschappen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In onze organisatie krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over warmteoplossingen.

Hoofdtaken

• Beheer en algemene ondersteuning van projecten die we ontwikkelen;
• Intern coördineren, plannen en afstemmen van lopende aanbestedingen, agenda’s en meetings;
• Opstellen en verder uitwerken van aanbiedingen, in samenwerking met het team en onze projectontwikkelaars;
• Ondersteuning in communicatie en marketing InWarmte, in overleg met Communicatie;
• Organiseren, managen en archiveren van benodigde juridische projectdocumentatie;
• Administratie intern: notulen / actielijsten / projectenoverleg / standaardisatie.

Functie-eisen

• MBO/HBO werk- en denkniveau;
• Je bent georganiseerd en behoudt het overzicht over deadlines en prioriteiten;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
• Ervaring in een commerciële bedrijfsomgeving;
• Ervaring in projectondersteuning en/of duurzame energie is een pré, maar geen vereiste.

Organisatie

De Coördinator Duurzame Warmteprojecten werkt samen met en rapporteert direct aan de directie. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. We zijn een kleine jonge organisatie met ca. 25 collega’s met korte en snelle lijnen.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Stuur je vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inwarmte.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.