Vacature Exploitatiemanager warmte (junior/medior, 32-40 uur)

Wij zoeken iemand die ondersteuning biedt in onze lopende warmteprojecten. We zoeken een collega die zelfstandig uiteenlopende taken kan oppakken in de exploitatie van duurzame warmteprojecten.

Duurzame warmteprojecten

InWarmte levert lokale duurzame warmte en koude. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we projecten. Voor onze opdrachtgevers zoeken we uit waar zij behoefte aan hebben. Dit kan betekenen dat we een nieuwe WKO-installatie bouwen, een bestaand energiesysteem overnemen, optimalisaties uitvoeren, energie inkopen, het contractbeheer uitvoeren of de klantadministratie overnemen.

De afgelopen jaren hebben we tientallen warmteprojecten opgebouwd en nu leveren we duurzame warmte en koude aan ca. 2500 particulieren en meerdere zakelijke klanten. Dit doen we altijd met het idee om duurzame resultaten te behalen voor alle belanghebbenden; niet alleen voor de warmteleverancier of de ontwikkelaar, ook voor de vastgoedeigenaar, de installateur, de onderhoudspartij en natuurlijk voor de eindgebruiker.

Omdat we groeien, zoeken we naar een nieuwe collega die onze warmteprojecten in exploitatie wil managen. De hoogste prioriteit is het met zekerheid kunnen leveren van de warmte en koude uit onze duurzame installaties en natuurlijk ook dat onze energiesystemen zo efficiënt mogelijk draaien.

De functie

Bij het goed laten draaien van onze duurzame energiesystemen komt nogal wat kijken. In deze operationele en constructieve functie zorg je ervoor dat nieuwe warmteprojecten na de realisatie in exploitatie worden genomen. Voor onze lopende en komende projecten ontwikkel je onze exploitatiemanagementsystemen verder. Denk hierbij aan ICT, administraties en exploitatiedashboards. Daarnaast onderzoek je samen met collega’s de mogelijkheden om de warmteprojecten en warmtelevering te optimaliseren.

Heb jij technische, analytische en communicatieve skills? Kunnen we jou inzetten voor de optimalisatie van onze exploitatie? Heb je affiniteit met duurzame warmteoplossingen? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop, een werktelefoon en een goede werkplek (met leuke collega’s!). Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk pragmatische en ondernemende karakter en het doel om voor alle stakeholders duurzame resultaten te behalen. We maken het verschil door samenwerkingen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Zo kan jij jouw functie zelf inrichten en stappen in projecten van begin tot eind vormgeven. Natuurlijk helpen je collega’s hierbij. Zo helpen we elkaar en jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis van warmte- en koude oplossingen.

Hoofdtaken
  • Exploitatiemanagement optimaliseren voor onze lopende projecten;
  • Verder ontwikkelen exploitatiemanagementsystemen;
  • Ondersteuning bieden bij realisatie projecten.

Functie-eisen
  • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Kennis van warmteprojecten;
  • Affiniteit en ervaring met WKO-systemen, warmtepompen en mogelijk met zonne-energiesystemen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • In staat om op verschillende niveaus in een organisatie te communiceren;
  • In bezit van rijbewijs B.

Organisatie

De Exploitatiemanager warmte werkt samen met en rapporteert direct aan de directie en werkt op ons kantoor in Utrecht.

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over onze warmteprojecten? Stuur je vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inenergie.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.