Vacature Medior projectmedewerker warmte (medior, 32-40 uur)

Wij zoeken iemand die ondersteuning biedt in onze lopende en komende warmteprojecten. Het is een functie voor iemand die zelfstandig uiteenlopende taken kan oppakken in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame warmteprojecten.

Duurzame warmteprojecten

InWarmte levert lokale duurzame warmte en koude. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we projecten. Voor onze opdrachtgevers zoeken we uit waar zij behoefte aan hebben. Dit kan betekenen dat we een nieuwe WKO-installatie bouwen, een bestaand energiesysteem overnemen, optimalisaties uitvoeren, energie inkopen, het contractbeheer uitvoeren of de klantadministratie overnemen.

De afgelopen jaren hebben we tientallen warmteprojecten opgebouwd en nu leveren we duurzame warmte en koude aan particulieren en zakelijke klanten. Omdat we doorgroeien, zoeken we naar een nieuwe collega die ons ondersteunt in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van onze duurzame warmteprojecten.

De functie

Bij het goed laten draaien van onze warmtesystemen komt nogal wat kijken. In deze functie werk je samen met collega’s ideeën uit om nieuwe projecten op gang te zetten en zorg je ervoor dat de realisatiefase soepel verloopt. Daarnaast zoeken we iemand die ons zelfstandig kan helpen met het optimaliseren van stappen in de warmtelevering.

Kan jij helpen om samen met collega’s nieuwe projecten te realiseren? Kunnen we jou inzetten om zelf aan de slag te gaan met de optimalisatie van onze exploitatie? Heb je affiniteit met duurzame warmteoplossingen? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek met leuke collega’s. Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter. We maken het verschil door samenwerkingen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over warmteoplossingen. Zo kan jij jouw functie zelf inrichten en stappen in projecten van begin tot eind vormgeven.

Hoofdtaken
  • Exploitatiemanagement van onze projecten;
  • Ondersteuning bieden in projecten in ontwikkel- en realisatiefase;
  • Projecten begeleiden in ontwikkel- en realisatiefase;
  • Uitwerken van specifieke vraagstukken voor advieswerkzaamheden.

Functie-eisen
  • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Kennis van warmteprojecten;
  • Affiniteit en ervaring met WKO-systemen, warmtepompen en mogelijk met zonne-energiesystemen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • In staat om op verschillende niveaus in een organisatie te communiceren;
  • In bezit van rijbewijs B.

Organisatie

De Projectmedewerker warmte werkt samen met en rapporteert direct aan de directie en werkt op ons kantoor in Utrecht.

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over onze warmteprojecten? Stuur je vraag naar onze collega Sibren Boer via sibren@inenergie.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.