Vacature Coördinator Service en Onderhoud (32-40 uur)

Wij zoeken iemand die ondersteuning biedt in ons storings- en onderhoudsproces van onze warmteprojecten. Wij bieden een functie voor iemand die, in hechte samenwerking met onze klantenservice, uiteenlopende werkzaamheden kan oppakken met onze onderhoudspartners.

Duurzame warmteprojecten

InWarmte levert lokale duurzame warmte en koude. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we duurzame energie-installaties. De afgelopen jaren hebben we tientallen warmteprojecten opgebouwd en nu leveren we duurzame warmte en koude aan ca. 3500 particulieren en ook aan zakelijke klanten.

Onze klanten verwachten een betrouwbare levering van warmte en koude en dienen geholpen te worden wanneer iets misgaat. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze onderhoudspartijen. Omdat we doorgroeien, zoeken we naar een nieuwe collega die ons ondersteunt bij het aansturen en de door ons gecontracteerde onderhoudspartijen en het procesmanagement rondom storingen en onderhoud.

De functie

Bij het goed laten draaien van onze warmtesystemen komt nogal wat kijken. In de functie als Coördinator Service en Onderhoud Warmte werk je direct samen met onze collega’s van de klantenservice om het storings- en onderhoudsproces optimaal te laten functioneren. Denk hierbij aan contractmanagement van de onderhoudscontracten, zijn de juiste afspraken gemaakt, wordt er op tijd geleverd, zijn de onderhoudswerkzaamheden (preventief en correctief) opgepakt en kan de betaling eruit. Wat betreft het storingsproces dient de klant zo spoedig mogelijk geholpen te worden door de juiste partij met de benodigde kennis en materialen. Komt een storingsmelding op tijd binnen bij de verschillende onderhoudspartijen, wordt er op tijd gereageerd en ervaart de klant zo min mogelijk van overlast van ons storingsproces?

Kom jij ons versterken om samen met onze enthousiaste collega’s onze klanten te helpen en het onderhoud te stroomlijnen? Kunnen we jou inzetten om zelf aan de slag te gaan met de optimalisatie van de verschillende processen? Heb je affiniteit met duurzame energie en ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou!

Hoofdtaken
  • Het aanspreekpunt zijn voor de gecontracteerde onderhoudspartijen;
  • Het bewaken van de voortgang van verschillende onderhoudswerkzaamheden, preventief en correctief;
  • Het ondersteunen van de klantenservice met betrekking tot technische vraagstukken en het storingsproces;
  • Meedenken in procesverbeteringen rondom onderhoud, storingen en klantenservice.

 

Functie-eisen
  • MBO/HBO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring met storing- en onderhoudswerkzaamheden en of -processen;
  • Affiniteit en ervaring met technische installaties, het liefst warmte-installaties, bron-systemen, warmtepompen, zonne-energiesystemen, etc.;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • In bezit van rijbewijs B.

 

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek met leuke, enthousiaste en behulpzame collega’s. Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter waarin iedereen zijn/haar eigen plek invult om zodoende gezamenlijk onze doelen te bereiken. We maken het verschil door buiten onze organisatie betrouwbare partnerschappen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over warmteoplossingen. Zo kan jij jouw functie zelf inrichten en stappen in projecten van begin tot eind vormgeven.

Organisatie

De Coördinator Service en Onderhoud werkt samen met en rapporteert direct aan de directie. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. We zijn een kleine organisatie met ca. 25 collega’s waardoor de lijntjes kort zijn en keuzes snel gemaakt worden.

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over deze functie of heb je een andere vraag over onze warmteprojecten? Stuur je vraag naar onze collega Paul Bots via paul@inwarmte.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.