Loek Warmte

Dienstverlening / Exploitatie / Nieuws / Overname

Loek Warmte: overname van 28 lokale warmteprojecten

Per 1 juli 2024 is het energiebedrijf Loek Warmte overgenomen door InWarmte. Loek Warmte (voorheen Vestia Energie) was eigendom van de woningcorporaties Hef Wonen, Hof Wonen en Stedelink, die gezamenlijk besloten hebben om Loek Warmte over te dragen aan InWarmte.

Het betreft 28 projecten met in totaal ongeveer 3.400 aansluitingen. Met Loek Warmte leveren we duurzame warmte, koude en warm water aan woningen en organisaties. Ook verhuren we warmtepompen.

Visie op de overname

Operationeel directeur Vincent Smeele licht toe: “We zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen. De woningcorporaties kozen voor InWarmte vanwege onze expertise in warmtevoorziening. Dit project sluit perfect aan bij onze missie om lokale duurzame warmte te leveren. De projecten variëren van grote WKO-systemen tot individuele warmtepompen. We willen de komende jaren elk project optimaliseren en verder verduurzamen, met minimale hinder voor de afnemers tijdens de overgangsperiode.”

InWarmte werkt samen met lokale bedrijven om duurzame energieoplossingen voor woningen en commerciële ruimtes te realiseren. Eerder namen we ook het energiebedrijf Energiek over van woningcorporatie Staedion.

Woon je in dit project?

GA NAAR DE PROJECTWEBSITE

Benieuwd wat InWarmte voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op