Dunoveste

Dienstverlening / Exploitatie / Ontwikkeling

Duurzame luchtwarmte voor Dunoveste

Op de plek van kantoorcomplex Dunoveste in Doorwerth worden 75 nieuwe appartementen gebouwd. Het nieuwe woongebouw aan de Houtsniplaan wordt een plek midden in een groene omgeving, aan de bosrand en tegenover het winkelcentrum met alle voorzieningen. Het gebouw biedt een divers woonprogramma dat aansluit op de behoeften van verschillende doelgroepen, met een mix van betaalbare, middeldure en duurdere appartementen. In opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling verwarmen en koelen wij het nieuwe Dunoveste.

Duurzaam warmtesysteem WALUWA

Ons luchtwarmteconcept WALUWA is een geavanceerd systeem voor verwarming en koeling. Het bestaat uit een combinatie van lucht/water warmtepompen, water/water warmtepompen en grote buffervaten. Hiermee zorgen we ervoor dat lokale warmte op een efficiƫnte, flexibele en duurzame manier geleverd kan worden.

De combinatie van verschillende warmtepompen maakt het een zeer betrouwbaar systeem. Dit systeem is vooral nuttig voor grotere gebouwen of complexen met een hogere warmte- en koelvraag. Voor de realisatie van de warmte-installatie werken we samen met Kersten Techniek.

De warmtepompen vormen de basis van het energieconcept. De lucht/water warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en zet deze om in warmte en koude. In de technische ruimte staan de water/water warmtepompen die ook kunnen voorzien in de productie van warmte en koude.

Meer weten over dit project?

GA NAAR DE website

Benieuwd wat InWarmte voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op