Lokale initiatieven

Duurzame warmte opwekken met jouw lokale initiatief

Wat we voor jullie kunnen doen

Wil je met jouw lokale initiatief gebruikmaken van duurzame warmte? InWarmte helpt jullie hierbij.

 

In het kort

InWarmte zorgt dat jouw project op een goede manier gerealiseerd wordt. Wij zorgen onder andere voor:

  • Ontwikkeling en financiering
  • Intentieovereenkomsten
  • Contractering
  • Uitvoeren van studies
  • Aanvragen bij aanvoerende partijen

Projectmanagement

Wil je bijvoorbeeld weten of duurzame warmte voor jullie initiatief wel haalbaar is? InWarmte voert samen met partnerbedrijf InEnergie een haalbaarheidsstudie uit om te kijken of duurzame warmte mogelijk is. Jullie weten wat jullie willen, wij informeren en adviseren jullie om de juiste installatie te kiezen.

Contractering

Wij helpen je om zo snel mogelijk van start te gaan met jullie nieuwe initiatief. Het is soms lastig om het overzicht te bewaren, daarom zorgen wij hiervoor. Zo regelen wij niet alleen de ontwikkeling van jullie warmte-en-koude-installatie, maar zorgen we ook voor alle contracten met de aanvoerende partijen. Hierdoor hoeven jullie je hier geen zorgen om te maken.

Volgende stap: exploitatie

Willen jullie helemaal onbezorgd gebruikmaken van duurzame warmte? Dat kan! We kunnen jullie gebouwde installatie ook exploiteren. In dat geval zorgen wij voor het technische beheer, de monitoring en eventueel de dienstverlening. Bij dit laatste verzorgen wij jouw klantenservice en klantenadministratie, zodat jullie helemaal nergens aan hoeven te denken.

Bekijk hier al onze diensten

Naar diensten

 

Benieuwd wat InWarmte voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Contact