Projectontwikkelaars

Wil je een nieuw project starten? InWarmte helpt jou financieren en ontwikkelen!

Wat we voor jou kunnen doen:

Wil jij een nieuw project starten en wil je graag gebruikmaken van duurzame warmte? InWarmte ontwikkelt WKO-installaties voor projectontwikkelaars.

 

In het kort

InWarmte zorgt dat jouw project op een goede manier gerealiseerd wordt. Wij zorgen onder andere voor:

  • Ontwikkeling en financiering
  • Intentieovereenkomsten
  • Contractering
  • Uitvoeren van studies
  • Aanvragen bij aanvoerende partijen

Projectmanagement

Wil je bijvoorbeeld weten of duurzame warmte voor jouw project wel haalbaar is? InWarmte voert samen met partnerbedrijf InEnergie een haalbaarheidsstudie uit om te kijken of duurzame warmte bij jouw project wel mogelijk is. Jij weet wat je wilt, wij informeren en adviseren je om de juiste installatie te kiezen.

Contractering

Jij wilt zo snel mogelijk van start met je nieuwe project, wij helpen je daarbij. We zorgen voor de ontwikkeling en de financiering van jouw warmte-en-koude-installatie. Daarnaast zorgen we ook voor alle contracten met de aanvoerende partijen, zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken. InWarmte helpt je om jouw WKO-installatie te ontwikkelen en co├Ârdineert de realisatie. Zo helpen we je gedurende het hele traject.

Volgende stap: exploitatie

Willen jullie helemaal onbezorgd gebruikmaken van duurzame warmte? Dat kan! We kunnen jullie gebouwde installatie ook exploiteren. In dat geval zorgen wij voor het technische beheer, de monitoring en eventueel de dienstverlening. Bij dit laatste verzorgen wij jouw klantenservice en klantenadministratie, zodat jullie helemaal nergens aan hoeven te denken.

Bekijk hier al onze diensten

Naar diensten

 

Benieuwd wat InWarmte voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Contact