Vacature Projectleider Duurzame Warmte (32-40 uur)

Voor InWarmte zoeken we iemand die ondersteuning biedt in onze lopende en komende warmteprojecten. Wij bieden een functie voor iemand die zelfstandig uiteenlopende projecten kan oppakken, van groot tot klein, gedurende de exploitatie van duurzame warmteprojecten.

Duurzame warmteprojecten

InWarmte levert lokale duurzame warmte en koude. Hiervoor ontwikkelen en exploiteren we duurzame energie-installaties. Voor onze opdrachtgevers, veelal gebouweigenaren of ontwikkelaars, zoeken we uit waar hun behoefte ligt. Dit kan betekenen dat we een nieuwe opwekinstallatie bouwen, een bestaand energiesysteem overnemen, optimalisaties uitvoeren, energie inkopen, het contractbeheer uitvoeren of de klantadministratie overnemen.

De afgelopen jaren hebben we tientallen warmteprojecten opgebouwd en nu leveren we duurzame warmte en koude aan ca. 6000+ huishoudens en meerdere zakelijke klanten. Dit doen we altijd met het idee om duurzame resultaten te behalen voor alle belanghebbenden; niet alleen voor de warmteleverancier of de ontwikkelaar, maar ook voor de vastgoedeigenaar, de installateur, de onderhoudspartij en natuurlijk voor de eindgebruiker. Omdat we doorgroeien, zoeken we naar een nieuwe collega die ons ondersteunt bij het exploiteren van onze duurzame warmteprojecten.

De functie

Bij het goed laten draaien van onze warmtesystemen komt nogal wat kijken. In de functie als Projectleider Duurzame Warmte werk je samen met collega’s ideeën uit om de bestaande duurzame energie-installaties optimaal te laten functioneren. Denk hierbij aan het verbeteren van het energetisch rendement van de installatie, het verhogen van de leveringszekerheid van onze warmte en koude maar ook aan het optimaliseren van het storingsproces of het leiden van uitgebreide vervangingswerkzaamheden.

Kom jij ons helpen om samen met onze enthousiaste collega’s projecten uit te voeren? Kunnen we jou inzetten om zelf aan de slag te gaan met de optimalisatie van onze exploitatie? Heb je affiniteit met duurzame energie en ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou!

Hoofdtaken
  • Het aanspreekpunt zijn voor een project binnen en buiten de organisatie;
  • Het bewaken van de voortgang van een project op basis van de kosten, de planning en de kwaliteit;
  • Business cases maken voor verschillende projecten onderbouwd met technische inhoud;
  • Meedenken in procesverbeteringen rondom onderhoud, storingen en klantenservice.

 

Functie-eisen
  • HBO/WO (technische achtergrond) werk- en denkniveau;
  • Affiniteit en ervaring met technische installaties, het liefst warmte-installaties, bron-systemen, warmtepompen, zonne-energiesystemen, etc.;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • In staat om op verschillende niveaus binnen en buiten onze organisatie te communiceren;
  • In bezit van rijbewijs B.

 

Wat bieden we?

Natuurlijk een marktconform salaris, een laptop en werktelefoon en een goede werkplek met leuke, enthousiaste en behulpzame collega’s. Onze organisatie kenmerkt zich door het sterk ondernemende karakter waarin iedereen zijn/haar eigen plek invult om zodoende gezamenlijk onze doelen te bereiken. We maken het verschil door buiten onze organisatie betrouwbare partnerschappen aan te gaan waardoor we projecten kunnen realiseren en nemen hierin het initiatief als dat nodig is.

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid om jouw manier van werken vorm te geven en eigen ideeën uit te werken. Onze collega’s helpen jou verder met jarenlange ervaring in projectmanagement en brede kennis over warmteoplossingen. Zo kan jij jouw functie zelf inrichten en stappen in projecten van begin tot eind vormgeven.

Organisatie

De Projectleider Duurzame Warmte werkt samen met en rapporteert direct aan de directie. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. We zijn een kleine organisatie met ca. 25 collega’s waardoor de lijntjes kort zijn en keuzes snel gemaakt worden.

Interesse? Leuk!

Wil je meer weten over deze functie of heb je een andere vraag over onze warmteprojecten? Stuur je vraag naar onze collega Paul Bots via paul@inwarmte.nl.

Meteen solliciteren? Vul hieronder je contactgegevens in en stuur ons je motivatie en cv.